The Power of Aloha – dans workshops

“To dance is to be out of yourself, larger, more beautiful, more powerful. This is power and it is yours for the taking”.
– Agnes de Mille –

Natuurlijk zijn de POA dansworkshops er ook weer in 2020. De reacties waren zo enthousiast en leuk. Daar gaan we graag mee door. Alles in de spirit van de Power of Aloha. De eerste data zijn al bekend!

In onze westerse cultuur is het niet altijd even makkelijk om in contact te blijven met je innerlijke vrouwelijke kracht. We voelen ons schuldig omdat we niet aan onze eigen hoge eisen denken te voldoen. We verwarren zachtheid en emoties met zwakte. De kwaliteiten en talenten die we hebben zien we zelf niet of we maken ze klein en betekenisloos. 

Let’s radiate! Kom weer in contact met je innerlijke vrouwelijke kracht en gebruik de liefde voor jezelf om zuiver vrouw te durven zijn. Breng lichaam en geest op een lijn. Ontdek jouw Power of Aloha!

Let’s dance! Door te dansen vieren we het leven, geven we uiting aan onze emoties en komen we in contact met ons eigen gevoel. Omarm jouw zachtheid, sierlijkheid en schoonheid. Je mag die prachtige vrouw zijn die in je verborgen zit. Heb vertrouwen in jezelf en in het leven. Jij bent kracht. Jij bent schoonheid. Jij bent liefde. Dat is de Power of Aloha!

Data workshops: 6 september – 11 oktober – 15 november

Reacties zijn gesloten.